Majoitus kohteessa Albufeira

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Albufeira

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Albufeira

Albufeira on kaunis portugalilainen kalastajakylä, josta on viime aikoina tullut suosittu lomakohde. Albufeirassa asuu noin 13 000 asukasta ja se sijaitsee 250 kilometrin etäisyydelle Lissabonista. Albufeira houkuttelee matkustajia juuri pikkukaupunkimaisella charmillaan. Viime aikoina Albufeiraan on rakennettu useita matkailijoita kiinnostavia palveluita. Kaupunkiin on noussut useita hotelleita, golfkenttiä, ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Albufeirassa on kiinnostava vanhakaupunki, jossa on rentoa kävellä, ihailla vanhoja arabialaistyylisiä rakennuksia, nauttia paikallisesta välimerellisen kiireettömästä elämästä ja pistäytyä vaikka jossain lukuisista ravintoloista syömässä paikallisten kanssa. Albufeirassa voi viettää mukavan loman ja unohtaa arjen stressin, shoppailla halpoja matkamuistoja ja sopeutua paikallisten siestan täyttämään päivärytmiin. Portugalialaiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään ja avoimuudestaan, sekä erinomaisesta ruoasta. Albufeirassa voit syödä herkullisissa ravintoloissa edullista ja taatusti herkullista ruokaa. Yöelämä alueella on loistavaa, valikoima on laaja ja kansainvälinen, mutta tietysti löydät sieltä myös perinteisiä portugalilaisia ravintoloita jotka ovat auki yömyöhään.

Ystävällinen ja vieraanavarainen Albufeira on tae onnistuneesta lomasta

Eikö olisikin mukava tutustua aitoon Albufeiran elämänmenoon ja viettää loma aidossa ympäristössä. Kun vuokraat asunnon Albufeirasta,tutustut heti paikalliseen väestöön ja voit kysyä parhaat vuokraisännältäsi vinkit paikallisten suosimien ravintoloiden löytämiseksi, lomastasi tulee entistä onnistuneempi.Mitä ikinä etsitkin, majoitusta kalustetussa kaksiossa, vierashuonessa tai koko perheelle sopivassa asunnossa (apartments), Wimdun avulla tomit helpommin. (Aparments) Vuokra-asunnot ovat hotelleita edullisempia, niissä asut tilavammin ja varmasti hauskemmin, tutustu sivustoltamme löytyviin moniin ilmoituksiin. Odottamisesta tulet tuskin viisaammaksi, varaa huone tai kokonainen asunto (apartments) helposti ja edullisesti. Käytännön järjestelyt on myös helppo sopia jo ennen matkaa Wimdun avullaoit olla jo ennen lomaa yhteyksissä vuokranantajaasi Wimdun kautta ja sopia kaikki käytännön järjestelyt valmiiksi. Vuokraamalla asunnon (apartments) tai huoneen saat lomastasi kaiken irti, ja koet Portugalin kulttuurin entistä lähempää.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme