Majoitus kohteessa Alankomaat

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Alankomaat

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Alankomaat

Asunto Amsterdamissa Alankomaat ovat yksi Euroopan yksilöllisimmistä, kauniista ja kiinnostavimmista maista. Hollantilainen kulttuuri on levinnyt ahkerasti maailmalle ja sen vaikutteita voi huomata niin kulttuurissa ja tieteessä kuin maailmanpolitiikassakin. Hollantilaiset ovat todella ylpeitä omasta maastaan ja heidän luonteensa on ihanan humoristinen ja täynnä elämää. Alankomaiden luonto on lähes täysin litteä, joten polkupyöräily on uskomattoman suosittua maassa. Itse asiassa joissain kaupungeissa Hollannissa on enemmän polkupyöriä kuin asukkaita, joten voi arvata, että maa on mitä täydellisin kohde jos haluaa lähteä pyöräilylomalle. Hollannin rantaviiva on täynnä kauniita rantoja, jotka ovat turistien kovassa suosiossa kesäkuukausina. Useimmat ajattelevat varmasti Hollantia ajatelessaan ensimmäiseksi Amsterdamia, mutta maassa on lukemattomia muitakin vierailun arvoisia kaupunkeja ja nähtävyyksiä, ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa. Vierailijoille on tarjolla monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja kuten hotelleja, bed & breakfast –tyyppisiä majoituksia ja yksityisä asuntoja. Lue lisää niin saat kuulla meidän lempikohteistamme Alankomaissa!

Majoitus Alankomaissa

Hollanti on yksi maailman tiheimmin asutuista maista ja tämän takia asuntojen hinnat ovat taivaissa. Myös hotellit ovat useimmiten todella hintavia ja jopa hostellit voivat maksaa täällä paljon totuttua enemmän. Paljon parempi ja edullisempi tapa kokea tämä kaunis maa on vuokrata asunto, huone tai vaikka asuntolaiva matkan ajaksi. Wimdulla on valikoimissaan lukuisia loma-asuntoja, yksiöitä ja huoneita joka puolella Alankomaita niin suurimmissa kaupungeissa kuin maaseudulla. Koe kuinka paikalliset elävät ja herää omasta hollantilaisesta asunnostasi!

Nippelitietoa Hollannista

 • Tuulimyllyt eivät ole pelkkä turistikikka, vaan Alankomaissa todella on edelleen yli 1 000 toimivaa myllyä.
 • Hollanti oli ensimmäinen maa koko maailmassa, joka laillisti samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitot vuonna 2001.
 • Amsterdamin lentokenttä, Schiphol, sijaitsee neljä ja puoli metriä merenpinnan alapuolella!
 • Kuten jo aiemmin mainittua, Hollanti on uskomattoman litteä maa! Korkein kohta maassa on vain naurettavat 323 metriä merenpinnan yläpuolella!
 • Pohjoismaiden valtioiden jälkeen Hollannissa asukkaat juovat eniten kahvia maailmassa.

Minne matkustaa Alankomaissa

Amsterdam

Amsterdam on kuten varmaan tiedät Alankomaiden kaupunki ja suurin kaupunki Randstad -nimisellä alueella. Randstad sijaitsee lähes kokonaan merenpinnan alapuolella ja on tiheimmiten asuttu alue koko maassa. Muita kaupunkeja Randstadissa ovat esimerkiksi Rotterdam, Haag, Leiden, Haarlem ja Utrecht. Amsterdam on yksi koko maailman suosituimmista turistikohteista ja täältä löydät lukemattomasti kiinnostavia nähtävyyksiä ja muuta nähävää ja tehtävää. Pitkä kävely kaupungin kanavien rantoja pitkin on pakollinen ohjelmanumero kaikille kaupunkiin saapuville. Myös käynti maailmankuululla Dam -aukiolla on vääjäämätön. Madame Tussauds ja Rijksmuseum ovat kaksi muuta paikkaa, mihin kannattaa tutustua loman aikana. Tietenkään kukaan ei myöskään palaa lomalta Amsterdamissa ilman, että he olisivat poikenneet kaupungin Red Light Districtissä eli punaisten lyhtyjen alueella. Täältä löydät ihmisiä kaikissa erilaisissa elämäntilanteissa ja kokemus on varmasti ainutlaatuinen. Jos pidät Vincent Van Goghin taiteesta, sinun kannattaa viettää hieman aikaan Van Gogh -museossa ja jos olet musiikin ystävä, yksi parhaimmista paikoista on Paradiso –niminen keikkapaikka, jossa esiintyy paljon niin kansainvälisesti kuin maan sisällä tunnettuja lahjakkuuksia. Majoitusvaihtoehdot Amsterdamissa eivät kesken lopu, katsasta meidän valikoimamme ja etsi juuri sinulle sopiva paikka yöpyä. Kaiken kaikkiaan Amsterdam on mahtava lomakohde – olemme aivan varmoja, että viihdyt!

Haag

Haag on Alankomaiden hallinnollinen pääkaupunki ja sijaitsee maan rannikolla. Kaupungissa on monia korkealaatuisia museoita, hienoja puistoja ja kauniita rantoja. Kultturellit kohokohdat ovat ehdottomasti Mesdag Collectie (taidegalleria jossa näytillä on hollantilaisen taiteilijan Mesdagin töitä), Gemeente Museum ja The Peace Palace, josta käsin maan hallitus työskentelee. Meren rannalla sijaitsee kaupunginosa nimeltään Scheveningen, jonne kaupungin asukkaat suuntaavat nautinnollisille kävelyille tai piipahtavat drinkillä jossain alueen monista rantabaareissa.

Groningen

Aivan Alankomaiden pohjoisosassa sijaitsee opiskelijakaupunki Groningen. Groningen on ympäröivän alueen tärkein kaupunki, ja tänne kaikki alueen asukkaat suuntaavat viihtymään Groningenin vilkkaasta yöelämästä ja hyvistä museoista. Groninger -museo on ehdottomasti näkemisen arvoinen niin näyttelyidensä kuin itse rakennuksen takia. Lisäksi museon kahvila on tunnettu maukkaista ruoka-annoksistaan. Prinsenhof -puutarha on niin paikallisten kuin vierailijoiden suosiossa ja on ihana paikka lähteä kävelylle kauniina päivänä. Kaikista tunnetuin nähtävyys Groningenissa on kuitenkin Martinitoren -torni, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Täältä on huikea näköala kaupungin ylle. Groningen on ihana paikka kaupunkilomalle ja on hyvin tyypillinen hollantilainen kaupunki, jolla on kuitenkin aivan oma ilmapiirinsä.

Leiden

Leiden on hollantilaisen kaupungin perikuva ja sijaitsee vain noin puolen tunnin junamatkan päässä Amsterdamista, joten tänne on täydellistä suunata päiväretkelle. Leidenilla on todella rikas historia ja kaupungissa sijaitsee yksi maailman vanhimmista yliopistoista. Täältä löydät hurmaavan vanhankaupungin, jossa on paljon esimerkkejä perinteisestä hollantilaisesta arkkitehtuurista. Mutkikkailla kaduilla on myös paljon tunnelmallisia kahviloita, baareja ja ravintoloita. Kaksi kertaa viikossa kaupungissa järjestetään markkinat Oude Vest -kanavan rannalla, joka on oivallinen paikka maistella tuoretta kalaa ja hollantilaisia leivonnaisia kuten stroopwafleseja. Leidenissa sijaitsee myös Hortus Botanicus, maailman vanhin kasvitieteellinen puutarha.

Muita kiinnostavia kohteita

Alankomaissa on aivan liian paljon tehtävää ja nähtävää yhdelle matkaoppaalle. Meidän on kuitenkin mainittava vielä Keukenhofin puutarhat, jotka ovat Euroopan ehkä kauneimmat puutarhat, varsinkin huhtikuussa, kun tulppaanit ovat täydessä kukassa. Utrecht on toinen mukava opiskelijakaupunki, kuten ovat myös Delft ja Tilburg.

Liikkuminen Hollannissa

Alankomaissa on kaksi suurta lentokenttää sekä monia pienempiä kentia. Schiphol Airport sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Amsterdamin keskustassa ja on yksi maailman ruuhkaisimmistä lentokentistä. Tänne laskeutuu joka päivä lukuisia koneita joka puolelta maailmaa ja on todella moderni ja toimiva. Matka keskustasta Schipholiin vie vain noin kymmenen minuuttia junalla. Haag on vain noin 30 minuuttia kentältä. Maan toinen suuri lentokenttä on Eindhoven Airport, joka sijaitsee maan lounaisessa osassa. Liikkuminen Alankomaissa on hyvin mutkatonta, sillä maan pinta-ala on hyvin pieni ja sen junaverkko on kattava, luotettava ja nopea. Mitkään kaupungit Randstadissa eivät ole kovinkaan kaukana toisistaan ja tulet yllättymään siitä, miten nopeasti pääset paikasta toiseen. Kaupungeissa paras tapa liikkua on ehdottomasti polkupyörän selässä.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Mariposa
Mariposa
10 Loistava
marraskuu 2017
Riikka
Riikka
10 Loistava
lokakuu 2017
Centre Apartment above Tattoo Studio

Huippu sijainti, kodikas ja miellyttävä asunto. Ystävällinen isäntä ja palvelu todella hyvä. Loistava luomukauppa ja vegaanillekin sopiva aamiaispaikka muutaman askeleen päässä. Portaat voivat olla haaste joillekin, mutta meille ilo.

Johannes
Johannes
8 Todella hyvä
syyskuu 2016
Authentic flat in Pangrati Area

Erittäin joustava ja ystävällinen isäntäpariskunta. Huolehti tarpeistamme ja muustakin. Tilava huoneisto ja talo rauhallinen.

Jaana
Jaana
10 Loistava
elokuu 2015
Dream House Alankomaat

Aivan ihana lomapaikka. Talo oli söpö ja moderni, siisti ja viihtysä. Lähtisimme koskatahansa uudelleen. Talolta oli lyhyt matka minne vaan rantaan, Amsderdamiin jne.. Olimme toinen suomalainen perhe heillä. Rohkeasti vaan muutkin suom...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme