Majoitus kohteessa Akvitania

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Akvitania

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Akvitania

Akvitania sijaitsee Ranskan länsiosassa, Pyreneiden lähettyvillä, Espanjan rajalla. Pääkaupunki on Bordeaux, jossa asuu noin 240 000 asukasta. Kaupunki sijaitsee Garonne-joella. Bordeaux perustettiin vielä ennen ajanlaskumme alkua. Rooman valtakunnan aikana kaupunki sai nimekseen Burdigala. Bordeaxia pidetään taiteen ja historian kaupunkina. Kaupungissa sijaitsee 362 historiallista monumenttia. Se on yksi Euroopan suurimmista 1700-luvun urbaanialueen arkkitehtuurisista keskuksista. Tärkeitä nähtävyyksiä ovat Place de la Bourse, St Pierren kirkko, Grand Théâtre ja Cours de l'Intendance. Toiseksi tärkein Akvitanian kaupunki on Pau (85 000 as.). Paun keskustassa sijaitsee suuri linna, the Château de Pau. Se on tunnettu maailmalla siitä, että se oli Ranskan kuninkaan, Henry IV syntymäpaikka sekä Napoleonin lomailukoti. Linnaa ympäröi kaunis, pieni puutarha, jossa Marie Antoinette vietti vapaa-aikaansa. Joki "Gave de Pau" virtaa lähellä linnaa ja mahdollistaa kalastamisen. Bayonne on pieni kaupunki Akvitania, mutta suuri turistikohde. Siellä sijaitsee viisi suurta kaunista siltaa. Sainte-Marie Katedraali on eleganttinen goottilainen rakennus, joka kohoaa muiden rakennusten yläpuolelle. Katedraali rakennettiin 1200-luvulla. Katedraalin yhteydessä toimii luostari, joka on tullut tunnetuksi maailmalla sen eleganttisuudestaan. Muita tärkeitä vierailukohteita Bayonnessa ovat The Musée Basque ja The Musée Bonnat. Bayonnessa on Ranskan vanhin härkätaisteluperinne. Siellä sijaitsee härkätaisteluareena.

Majoittuminen Akvitaniassa

Majoittumalla Akvitanian alueelle pääset ihailemaan historiallista maisemaa ja korkeatasoista kulttuuria. Näet keskiaikaisia rakennuksia ja sen ajan taidetta, tutustut akvitanialaiseen ruokakulttuuriin, kun majoitut paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon. Näin helppoa se ei ole koskaan ollut. Toisin kuin hotellimajoittuminen, Wimdu tarjoaa nyt helpon ja mielenkiintoisen tavan tutustua elämäntapoihin ja kulttuuriin minne ikinä matkustattekin.

Vuokra-asunnot Akvitaniassa

Vuokraa paikalliselta akvitanialaiselta asukkaalta asunto tai huoneisto pariksi päiväksi tai kuukausien ajaksi. Voit itse valita minne, koska ja miten matkustat. Wimdu tarjoaa teille tuhansia erilaisia asuntovaihtoehtoja. Selailkaa tarjontaa ja löydätte varmasti itsellenne sopivan majoittumisvaihtoehdon. Käy läpi asuntojen kuvaukset sekä vuokranantajan tiedot. Edellisten vierailijoiden kommentit auttavat teitä tekemäään oikean vaihtoehdon asunnon varaamisessa. Jos haluatte kokea uuden, enennnäkemättömän kokemuksen , vuokratkaa Wimdun asunto ja suunnitelkaa matkanne Akvitaniaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme