Majoitus kohteessa Akropolis

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Akropolis

Majoitus ja asunnot kohteessa Akropolis: Apartments

Akropolis on antiikin Kreikan linnavuori. Se valittiin vuonna 1987 UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Akropolis oli aikoinaan palvontapaikka. Sinne rakennettiin Athena Polias-temppeli. Arkeologisiin jäänteisiin kuuluu portti- Propylaia. Parthenon on temppeli, joka sijaitsee Akropoliksen alueella. Toinen tärkeä alueella sijaitseva temppeli on Athenen vanha temppeli ja Erekhtheion. Hellenistien ja Roomalaisten ajalla monet rakennukset Akropoliksen alueella oli korjattu. Monien kuninkaiden patsaat pystytettiin alueelle juuri siihen aikaan. Bysantin aikaan Parthenon muutettiin kirkoksi, joka nimitettiin Neitsyt Marian kunniaksi. Joka neljäs vuosi ateenalaiset järjestävät festivaalit Panathenaean kunniaksi. Kreikkalainen keittiö on saanut vaikutteita Italiasta ja Balkanista. Ruokaan aina käytetään oliiviöljyä, tomaatteja, munakoisoa, papuja ja kasviksia. Tunnetuimpia kreikkalaisia juustoja ovat feta, halloumi, kasseri ja mizithra. Tunnettu Tzatziki on monien turistien suosima. Jälkiruuat ovat yleensä hunajaisia ja joihin lisätään paljon pähkinöitä. Leivonnaiset ja piiraat tehdään filotaikinasta.

Majoitus Akropoliksessa

Täydellisen majoituksen löytäminen Akropoliksesta on nyt mahdollista Wimdun avulla. Wimdu tarjoaa yksityisiä majoitusvaihtoehtoja ympäri Akropolista. Voit löytää itsellesi hinnaltaan ja kooltaan sopivia asuntoja. Paikalliselta vuokrattuun asuntoon on helppo ja turvallista majoittua, sillä Wimdu takaa laadun ja turvallisuuden. Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapoihin nopeasti samalla kun asut paikallisten keskuudessa.

Vuokra-asunnot Akropoliksessa

Wimdu tarjoaa vuokra-asuntoja, joiden valikoima löytyy sivuillamme. Selaile asuntovalikoimaamme ja tulet varmasti löytämään itsellesi sopivan vaihtoehdon. Meiltä löydät tarkat asuntokuvaukset, kuvat ja lyhyt vuokranantajan tietopalkki. Voit itse valita keneltä vuokraat asunnon ja kuinka pitkäksi ajaksi. Voit aloittaa jo tänään matkasi suunnittelun, kun tiedät, että majoittumispaikka on selvä. Wimdu auttaa teitä matkustamaan uudella, mielenkiintoisella ja myös helpolla tavalla.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme