Majoitus kohteessa Aix-en-Provence

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Aix-en-Provence

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Aix-en-Provence

Roomalaisten perustama Aix-en-Provencen kaupunki on viime aikoina tullut suosituksi matkakohteeksi etenkin ranskalaisten keskuudessa. Syy kaupungin perustamiselle olivat sieltä löytyvät kuumat lähteet, joita roomalaiset tarvitsivat rakastamiinsa kylpylöihin. Aix-en-Provencesta löytyy aitoa ranskalaista pikkukaupungin tunnelmaa. Aix-en-Provencella on pieni mutta viehättävä historiallinen keskusta, joka on täynnä kiehtovia 1600-luvun rakennuksia. Kaupunki tunnetaankin ympäri ranskan erityisen viehättävänä esimerkkinä kauniista arkkitehtuurista. Aix-en-Provencessa on mukava viettää aikaa paikallisten tapaan, ravintoloissa syöden ja vaikka kaupunkia polkupyörällä kierrellen. Paikalliset ravintolat ovat lukuisat ja ruoka niissä on herkullista. Ruokailu tunelmarikkaassa kynttilöin valaistussa ranskalaisessa ravintolassa Aix-en-Provencen keskustassa on ikimuistoinen kokemus. Koska kaupungissa on yliopisto ja lukuisia opiskelijoita, sen yöelämä on monipuolista ja vilkasta. Musiikkitarjonta on todella monipuolista ja pubit ja yökerhot ovat tunnelmaltaa kiitettävän erilaisia. Kun haluat tutustua siihen oikeaan Ranskaan jota et Pariisista löydä, Aix-en-Provence on oivallinen kohde päivän tai parin vierailuun.

Viehättävän pikkukaupungin vuokra-asunnossa vietät aitoa lomaa

Aix-en-Provence on toistaiseksi pysynyt vain italialaisten tuntemana aarteena. Tunnelma tässä ihanassa ranskalaisessa pikkukaupungissa onkin niin aito kuin tässä maassa vain pystyy saavuttamaan. Aix-en-Provencessa on mukavinta lomailla vuokraamalla asunto (apartments) loman ajaksi. Hotelliasumiseen verrattuna vuokra-asunnossa on vaivatonta ja rentoa olla, se on myös edullisempi ja ekologisempi lomailutapa. Aix-en-Provencen tarjonta on mahtava, haluat sitten yksittäisen huoneen (rooms), tai mukavan asunnon (apartments), selaa Wimdun ilmoituksia ja löydät haluamasi. Kaikista kohteista löytyy kuvia ja kuvaukset ja edellisten asukkaiden jättämiä kommentteja lukemalla pääset selville heidän tunnelmistaan lomalta. Voit olla aina myös yhteydessä vuokranantajaan ja kysyä häneltä lisätietoja. Tee entistä onnstuneempi loma, kokeile asunnon vuokrausta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme