Majoitus kohteessa Agrigento

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Agrigento

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Agrigento

Agrigento on kaupunki Sisilian etelärannikolla ja samalla Agrigenton alueen pääkaupunki. Kaupungin nimi tulee kreikan kielestä, Akragas tai Acragas. Antiikin Akragas on laaja alue, jossa sijaitsee kuuluisa temppeli Tempio della Concordia. Sisilia oli kauan kreikkalaisten asuttama. Tämä historiallinen ajanjakso jätti omat merkkinsä, sillä sisilialaiset asukkaat ovat suurelta osin kreikkalaisille sukua. Arkkitehtuuri myös muistuttaa paljonkin kreikkalaista tyyliä. Anttiikin aikana Agrigento oli kukoistava kaupunki ja varakkaat ihmiset asuttivat sitä. Sisilialaiset ovat ylpeitä omasta ruokakulttuuristaan. Tyypillinen sisilialainen aamiainen on sitruunakermakroisantti espresson kanssa. Muuta aamiaiseksi yleensä ei syödä. Lounaalla syödään usein lihaa ja vihanneksia ja välipalaksi nautitaan kylmää granitaa briossin kanssa. Illemmaksi syödään enemmän. Lähinnä meriruokapastaa. Meriruoka ja kala on tuoretta ja hyvin herkullista, sillä kalastus on ollut kauan alueen tärkeimpiä elinkeinoja.

Majoittuminen Agrigentossa

Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon, saat ennennäkemättömän kokemuksen. Näet paikallista kulttuuria ja tutustut paikallisiin elämäntapoihin. Wimdu tarjoaa satoja erilaisia majoituksia. Käy läpi majoitustarjonta ja tulet varmasti löytämään itsellesi sopivan. Lue läpi asuntokuvaukset ja tutustu tarkemmin kuviin. Oikealta reunalta löydät lisätiedot vuokranantajasta.

Vuokra-asunnot Agrigentossa

Vuokraaa Wimdulta lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi asunto tai huoneisto. Voit itse päättää keneltä vuokraat asunnon ja kuinka pitkäksi ajaksi. Wimdulta vuokra-asunnon varaaminen on helppoa ja turvallista. Voit aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään, kun tiedät, että majoituksesi on selvinnyt. Wimdu tarjoaa teille edullisia asuntoja, mutta laadultaan samanlaisia kuin hotellit. Jos olet kyllästynyt tavallisen hotelliyöpymiseen ja haluat kokea jotakin uutta, ole hyvä ja tutustu paremmin Wimdun tarjontaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme