Majoitus kohteessa Admiralteyskiy

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Admiralteyskiy

Majoitus ja asunnot kohteessa Admiralteyskiy: Apartments

Pietari ja sen alue Admiraltelski on monen suomalaisen turisti suosima matkakohde. Se on lähellä kotimaata ja kulttuurisesti suuri keskus, joka tarjoaa paljon jokaiselle turistille. Viiden miljoonan kokoinen jättikaupunki tarjoaa vilinää ja paljon ohjelmaa. Mahtava Marinski teatterissa esiintyy maailmankuuluja muusikkoja, jotka tekevät kiertueita ympäri maailmaa. Kirovin baletti on aikojen tunnetuin baletti, jonka kotinäyttämö on Mariinskin teatteri. Pietarin ilmasto on mantereinen, mutta Venäjän ajattelutapaan se on merinen. Usein syksyt ovat sateisia, kesät leutoja ja talvet pitkiä ja kylmiä. Kaupungilla on rikas ja pitkä historia. Kaupungin perusti Aleksanteri Nevalainen, joka voitti taistelut ruotsalaisia vastaan Neva-joella vuonna 1240. Pietari Suuren ajalla kaupunki kehittyi kiivaaseen tahtiin. Liberaalinen kuningas halusi tehdä kaupungista "ikkunan länteen". Admiralteiskin alue on täynnä mahtipontisia, historiallisia rakennuksia. Alue on inspiroinut monia taitelijoita, säveltäjiä ja kirjailijoita teoksille. Kaupunki oli Aleksandr Puškinin kotikaupunki, mutta hän joutui karkoitukseen kaupungista vuonna 1820.

Majoittuminen Admiralteiskin alueella

Admiralteiskin alueella majoittuminen on varmasti mahtava kokemus. Suurien rakennusten keskellä asuminen on varmasti jotakin sanoinkuvaamatonta. Wimdu tarjoaa satoja erilaisia majoittumismahdollisuuksia alueella ja tulet varmasti löytämään itsellesi täydellisen paikan. Selaile läpi tarjonta ja löydä itsellesi sopiva majoittuminen. Jos olet kyllästynyt tavallisiin hotelleihin ja haluat tutustua paremmin Pietariin ja sen kulttuuritarjontaan, Wimdu on juuri se mitä tarvitset.

Vuokra-asunnot Admiralteiskin alueella

Vuokraamalla Wimdulta asunto Admiralteiskin alueelta, pääset sukeltamaan suoraan paikalliseen elämään ja tutustua jokapäiväisiin elämäntapoihin. Selaile läpi Wimdun tarjoamat vuokra-asunnot alueella ja käy läpi asuntokuvaukset sekä vuokranantajan tietopalkki. Lukemalla läpi muiden jättämiä kommentteja auttavat sinua tekemään oikean valinnan. Wimdu tarjoaa jokaiselle täydellisen tavan majoittua ulkomailla: lapsiperheille, pareille, ryhmille tai yksinmatkustajat voivat varmasti löytää itsellensä sopivan vaihtoehdon.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme