Majoitus kohteessa Adeje

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Adeje

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Adeje

Adeje sijaitsee Teneriffan alueella. Se on kaupunki ja piirikunta Espanjan Lännen eteläpuoliskolla. Se on osa Santa Cruz de Tenerifen aluetta. Adeje on myös kasvavaa Tenerife Sur- osaa ja peittää sen läntiset puoliskot. Se sijaitsee noin 80 km saaren pääkaupungista. Adejen talous perustuu turismiin ja maatalouteen. 90-luvulle asti maatalous oli tärkein elinkeino. Adejessa sijaitsee myös Euroopan suurin vesipuisto. Monet Adejen alueet ovat turistien suosimia kohteita. Nämä lomailukeskukset ovat yhteydessä toisiinsa. Tärkeimpiä keskuksia ovat Costa Adeje, Playa de las Americas, Playa Paraiso, La Caleta, Playa Fañabe ja Callao Salvaje. Adejen ruokakulttuuri on tyypillistä teneriffalaista. Kala on luonnollisesti tärkein ruokalaji, jota tarjotaan turisteille ja jota päivittäin syövät paikalliset asukkaat. Meriruoka on myös hyvin tunnettua, kuten katkaravut, simpukat ja mustekala. Mutta ei vain kala- ja meriruoka ole ainoita ruokalajeja, vaan liha on myös paikallisten suosimaa. Varsinkin sianliha on alueen herkkua, tarjotaan sitruunan kanssa, joka tuo makuun raikkautta. Mojo-kastike tarjoillaan yleensä leivän ja perunoiden kanssa. Punainen mojo on tehty paprikasta ja pippurista, kun taas vihreä mojo tehty persiljasta ja valkosipulista.

Majoitus Adejessa

Majoituksen löytäminen voi olla hyvinkin raastavan vaikeaa. Useasti täydellisen paikan löytäminen on mahdotonta ja matkustajat joutuvat joustamaan monessa asiassa. Wimdu edesauttaa täydellisen majoituksen löydössä, sillä nyt se on mahdollista. Wimdulta voit vuokrata majoituksia suoraan paikallisilta asukkailta ja asettua asumaan suoraan heidän keskuuteen ja täten tutustua nopeasti heidän kulttuuriin ja elämäntapoihin.

Vuokra-asunnot Adejessa

Wimdu tarjoaa tuhansia eri vuokra-asuntoja Adejessa. Selaile läpi Wimdun tarjontaa, lue asuntokuvaukset läpi sekä kuvat ja huomaa vuokranantajan tietopalkki. Voit itse valita keneltä vuokraat asunnon ja kuinka pitkäksi ajaksi. Muiden jättämät kommentit auttavat tekemään oikean päätöksen. Voit aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään, kun teet varauspyynnön ja majoitut Wimdun kautta helposti ja turvallisesti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme