Majoitus kohteessa Abruzzo

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Abruzzo

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Abruzzo

Abruzzo on alue Keski-Italiassa. Sen länsiosa sijaitsee vain 80 km:n päässä Roomasta. Abruzzon ilmasto on kesäisin hyvin kuuma ja kuiva. Talvella taas hyvin sateista. L'Aquila on Abruzzon pääkaupunki. Asukasluvultaan noin 100, 000:n asuttama kaupunki. Kaupungissa sijaitsee teattereita, konservatorio, sinfonia-orkesteri, akatemia ja elokuva-instituutti. Kaupunki on tunnettu kesä- talvilomailukeskus, jonne matkustaa vuosittain tuhansia turisteja ympäri maailmaa. Tunnettu kaupungin katedraali San Massimo (Duomo) rakennettiin 1200-luvulla, joka kärsi maanjäristyksen vuonna 1703. Muita tunnettuja kirkkoja ovat Saint Bernardino of Siena ja Santa Maria di Collemaggio. Abruzzoon on hyvät yhteydet, sillä alueella sijaitsee kaksi lentokenttää ja neljä satamaa. Alueella puhutaan kolmea eri murretta: Sabinen murre, Abruzzon adriaattinen murre ja Abruzzon länsi-murre. Abruzzossa sijaitsee lukuisia keskiaikaisia vuoristokyliä. Tunnetuimpia kyliä ovat Castel del Monte ja Santo Stefano di Sessanio. Castel del Monte-nimi tulee latinan kielestä: Castellum Montis, joka tarkoittaa "vuoriston linnaa". Ensimmäisiä merkkejä ihmiselämästä alueella perustuu vielä 10-luvulle eKr.

Majoittuminen Abruzzossa

Jos haluat kokea jotakin aivan uutta ja tutustua paremmin aitoon italialaiseen elämään, Wimdu on juuri se mitä tarvitset. Meiltä löytää satoja erilaisia majoitusvaihtoehtoja huoneista huviloihin Abrazzon alueella. Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon, tutustut helposti ja nopeasti elämäntapoihin ja kulttuuriin, joka on osa paikallisten jokapäiväistä elämää. Tavallisen hotelliyöpymisen sijasta Wimdu tarjoaa teille nyt mainion mahdollisuuden kokea jotakin mielenkiintoisempaa. Meillä on tarjolla majoituksia lapsiperheille, pareille tai vaikkapa opiskelijoille.

Vuokra-asunnot Abruzzossa

Wimdu tarjoaa yksityisiä asuntoja ja huoneistoja Abruzzosta. Voitte itse päättää keneltä vuokraatte asunnon. Käykää läpi asuntokuvaukset ja kuvat, sekä lyhyt tietopalkki vuokranantajasta. Löydätte varmasti itsellesi sopivan asunnon, sillä Wimdu tarjoaa erikokoisia ja -hintaisia asuntoja.Nyt teillä on erinomainen mahdollisuus löytää sopiva asunto ulkomailta lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi turvallisesti ja nopeasti. Tehkää varauspyyntö jo tänään ja aloittakaa matkanne suunnittelu!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme