Tietoa Wimdusta. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Tapaa tiimimme ja tutustu meihin paremmin.

Aboutus polaroids
 • "Jos sinulla on vapaita huoneita asunnossasi, voit vuokrata ne turisteille ja tienata rahaa."
  — The Telegraph, 28. joulukuuta 2011
 • "Wimdu ei ole pienen budjetin toimintaa: kesäkuussa yhtiö keräsi $90milj. keskeisiltä sijoittajiltaan."
  — The Economist, 6. elokuuta 2011
 • "Wimdu on Berliinissä perustettu, hotelleille vaihtoehtoinen majoitustapa, josta varmasti haluat kuulla lisää."
  — New York Post, 26. syyskuuta 2011
Vieraile lehdistösivullamme

Yritys

Olemme Wimdu, yksi maailman johtavista yksityisen majoituksen markkinapaikoista verkossa. Uskomme palavasti matkustamisen voimaan ja teemme joka päivä töitä sen hyväksi, että korkealuokkaiset matkakokemukset olisivat kaikkien ulottuvilla. Wimdu tarjoaa matkaajille aitoja ja edullisia majoitusvaihtoehtoja, ja valikoimiin kuuluu jo yli 350 000 kiinteistöä yli 150 maassa: Barcelonan kaupunkiasunnoista Pariisin tyylikkäisiin yksiöihin, New Yorkin tilaviin kattohuoneistoihin tai eksoottisen Bali-saaren rantataloihin.

Mieleenpainuvat matkakokemukset ovat korvaamattoman arvokkaita, ja juuri siksi haluamme tuoda yhteen matkustajat ja majoituksen tarjoajat ympäri maailmaa. Missä sitten lomailetkin, Wimdun avulla kestävien muistojen syntyminen on taattu. Koko yritystoimintamme perustuu ajatukselle siitä, että juuri pienet paikalliset elämykset tekevät lomasta erityisen. Tarjoamamme huoneistot ovat loistavia lähtöpisteitä kaupungin eri puoliin tutustumiseen – riippumatta siitä, onko matkakohteena Pariisi, Barcelona, Rooma tai muu sykkivä suurkaupunki, tai jokin pienempi ja rauhallisempi lomakohde.

Wimdun kautta voit myös tarjota omaa kotiasi vuokra-asuntoa etsiville matkalaisille. Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, ja voit ansaita rahaa vuokraamalla ylimääräisiä tilojasi ja samalla auttaa matkustajia tutustumaan eri maailmankolkkiin.

Wimdun tarina

Wimdu perustettiin maaliskuussa 2011. Sen perustajat, Arne Bleckwenn ja Hinrich Dreiling, olivat läheiset ystävykset, jotka olivat ehtineet perustaa yhdessä jo kaksi menestyvää yritystä ennen Wimdua. Perustajakaksikko oli tullut ajan mittaan yhä tyytymättömämmäksi kalliisiin ja persoonattomiin hotelleihin, ja Wimdu syntyi ajatuksesta yhdistää tekninen tietotaito, intohimo matkailuun ja huomion kohdistaminen käyttäjien yksilöllisiin mieltymyksiin. Kesäkuuhun 2011 mennessä Wimdusta oli kasvanut jo maailman toiseksi suurin yksityistilojen vuokraukseen tarkoitettu markkinapaikka.

Vuoden 2012 puolella toiminta saatiin käyntiin toden teolla, ja laajentunut henkilöstö pääsi todistamaan ensimmäistä useista tarjonnankasvatushankkeista. Kehitys jatkui vuonna 2013, kun Wimdulla nähtiin ensimmäinen suuri tarjontaintegraatio. Vuonna 2013 jännittävintä oli kuitenkin ensimmäisen TV-mainoskampanjan käynnistyminen Saksassa.

Vuoden 2014 loppupuolella Bleckwenn ja Dreiling päättivät luopua toimitusjohtajien roolistaan ja siirtyä Wimdun hallitukseen. Toimitusjohtajuus luovutettiin vapaaehtoisesti Arne Kahlken ja Soren Kressin käsiin vuoden 2015 alussa. Vuoden aikana tehtiin myös tiettyjä rakenteellisia muutoksia, joiden myötä Berliiniin avattiin uusi toimisto ja asiakastukitiimi muutti Lissaboniin. TV-mainostusta laajennettiin, ja mainokset ovat nykyään nähtävissä Saksan lisäksi myös Espanjan ja Italian televisiossa.

Vuosi 2016 toi mukanaan suuria muutoksia: vuoden loppupuolella Wimdusta tuli osa Novasolia ja Wyndham Vacation Rentals -yritystä, joka on maailman johtava lomahuoneistojen tarjoaja.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Wimdulla on jo 2,5 miljoonaa käyttäjää ja majoitusöitä on kertynyt jo yli 10 miljoonaa – emmekä suinkaan aio jäädä siihen. Uskomme jakamistalouden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Voimavarojemme siivittäminä aiomme kasvattaa huoneistojen määrää entisestään sekä lisätä valikoimaamme lisäpalveluita, päämääränämme aina matkailun tuominen kaikkien ulottuville. Uusi ja aito tapa matkustaa on tullut jäädäkseen. Tule mukaan!

Tärkeää

Perustettu:
maaliskuu 2011
Päämaja:
Berliini, Saksa
 • 15 kieltä
 • > 150 maata
 • > 150 työntekijää
 • > 350 000 majoitusvaihtoehtoa
 • > 2,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää
 • Vitals Financing

Suositukset

Wimdu yhdistää majoittajat ja vieraat eri puolilta maailmaa

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah olivat ihastuttava pari. Oli mahtavaa tavata heidät. Me keskustelimme monta tuntia. Parin kanssa oli helppoa ja hauskaa puhua. He olivat mukavua, siistejä, kunnollisa ja hyvin kunnioittavia. Tosin sanoen kaikkea, jota vieraalta voi toivoa. Toivottaisimme heidät tervetulleeksi uudestaan milloin tahansa! Toivottavasti voitte hyvin! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Olemme toisella kuherruskuukaudella, matksutamme ympäri Eurooppaa hieman pienemmällä budjetilla. Löyimme majoituksen Wimdusta, sillä halusimme paikallisen ja hieman henilökohtaisemman kokemuksen, sekä tavata muita ihmisiä. Meillä on pelkästään positiivista palautetta. Ahman ja Bruce olivat mukavia ja vieraanvaraisia. Heillä oli ihastuttava koti (...) Sääli, että jäimme vain kolmeksi päiväksi!

Avatar 3
Anna

Kun toivotimme Nicolen ja Annnen tervetulleeksi taloomme, tuntui kuin pari vanhaa ystävää olisi tullut kylään. Meillä oli niin hauskaa. He ovat niin mukavia ihmisiä, hyvin rentoja, ystävällisä ja täynnä intoa. Suosittelemme heitä kaikille muille majoittajille. Toivomme äidille ja tyttärelle kaikkea hyvää elämään. Kiitos, että valitsitte meidät ja olette tervetulleita takaisin milloin tahansa! Terkkuja Annalta ja Jordylta Barcelonasta :)

Avatar 4
Nicole

Molemmat majoittajistamme saivat meidät tuntemaan olomme hyvin tervetulleeksi. Koska olin tyttereni kanssa vieraassa kaupungissa oli mahtavaa saada pitää Jordyn ja Annan taloa tukikohtana. Talolta oli helppoa päästä joka paikkaan Barcelonassa metrolla tai jalan. Ja se, että talo on niin lähellä Parc Guelliä, tekee siitä vielä paremman (...) Vierailussamme parasta oli kuitenkin Annan ja Jordyn osoittama vieraanvataisuus. Menkää niille kylään! Nicole