Majoitus kohteessa Vicenza

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Vicenza

Majoitus ja asunnot kohteessa Vicenza: Apartments

Veneto tai latinaksi Venetia on yksi 20:stä Italian alueesta, jonka asukasluku on noin 5 miljoonaa. Alueen pääkaupunki on Venetsia. Kaupungissa vierailee satoja tuhansia turisteja ympäri maailmaa. Venetsiassa järjestetään lukuisia juhlia ja tapahtumia. Venetsiassa järjestetään joka toinen vuosi Venice Biennale-taidenäyttely, johon kuuluu muitakin tapahtumia kuten Venetsian elokuvafestivaalit. Venice Film Festival on on maailman vanhin kansainvälinen elokuvafestivaali maailmassa. Sen perusti Giuseppe Volpi vuonna 1932. Tärkeitä venetsialaisia nähtävyyksiä ovat Basilica di San Marco, joka sijaitsee PIazza San Marcon aukiolla. Canal Grande, Piazza San Marco ja Lido di Venezia on myös tunnettu luksusmatkakohde, joka vetää puoleensa kriitikkoja, julkisuuden henkilöitä ja näyttelijöitä. Lido on noin 12 kilometriä pitkä maakaistale. Saarella asuu noin 20 000 asukasta, mutta kesällä paljon enemmän turistivyöryn vuoksi. Venetsialla on monia erilaisia arkkitehtuurisia tyylejä. Tärkein on goottilainen tyyli. Venetsialainen goottilainen arkkitehtuuri sai vaikutteita Bysanttiajoilta. Venetsian kaupunki on ollut tärkeässä asemassa musiikin historiassa. Venetsiaa on kutsuttu "musiikin tasavallaksi". 1500-luvulla Venetsia nousi tärkeimmäksi musiikilliseksi keskukseksi koko Euroopassa. Venetsia oli monen barokkisäveltäjän kotikaupunki, kuten Vivaldin, Cieran, Picchin ja Dalla Casan. Venetossa sijaitsee kaunis järvi Alleghe, joka sijaitsee lähellä Bellunoa ja Piave-joki. Tärkein ruokalaji on Polenta ja meriruoka. Suositeltavan arvoisia ruokia ovat Sardee in saor. Tämä on yksi kuuluisimmista venetsialaisista antipastoista.

Majoittuminen Venetossa

Veneto on rikas maa, jolla on rikas historia ja kaunis luonto. Veneton alueella sijaitsee sanoinkuvaamattomia maisemia ja historiallisia kyliä, kauniita rantoja ja koskemattomia vuoria. Pääsette maistamaan parasta viiniä ja aitoa venetolaista ruokaa. Wimdu tarjoaa teille turvallisen majoitustavan. Voitte selailla asuntovalikoimaamme ja valita itsellenne sopivan majoitusvaihtoehdon. Vuokratkaa asunto suoraan paikalliselta venetolaiselta asukkaalta ja tutustukaa paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapoihin. Majoitu Veneton kauniin luonnon keskelle tai vaikkapa historiallisen kylänaukion lähettyville.

Vuokra-asunnot Venetossa

Wimdu tarjoaa teille erikokoisia ja hintaisia vuokra-asuntoja tai huoneistoja ympäri Venetoa. Voit aloittaa matkasu suunnittelun jo tänään, kun voit jättää majoituskysymyksen pois suunnittelustasi jo alkuvaiheessa. Varaa itsellesi sopiva vuokra-asunto Wimdulta ja voit olla huolehtimatta lomamatkasi majoituksesta ja keskittyä olennaiseen eli itse lomaan. Löydätte sivuillamme asuntojen kuvaukset ja vuokranantajan lisätiedot ja lukea kommentit läpi. Päätät itse koska, miten ja milloin matkustat.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme