Majoitus kohteessa Tanska

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Tanska

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Tanska

Tanska on maailman vanhimpia monarkioita. Tanskan kuningaskunta on Eteläisin Pohjoismaa ja sillä on vain yksi rajanaapuri, Saksa. Tanskaa ympäröivät Itämeri ja Pohjanmeri. Tanska koostuu lukuisista saarista sekä Jyllannin niemimaasta. Mielenkiintoista on, että mistään kohdasta Tanskaa ei ole merelle matkaa yli 50 kilometria. Tanskan pääkaupunki on Kööpenhamina, jonka ympäristössä asuu 1,5 miljoona ihmistä. Yhteensä Tankasssa asuu noin 5,5 miljoonaa ihmistä. Tanskan suosituimmat nähtävyydet ovat lukuisat museot, huvipuistot ja historialliet kohteet. Korvan taakse muistiin kannattaa ainakin laittaa Tivoli Gardens, Copenhagen Zoo, Djurs Sommerland sekä Tanskan kansallismuseo. Halusit sitten nautti Michelin-tason ravintoloista, tutustua kuninkaallisen Tanskan nähtävyyksiin tai nauttia vain kesästä perheesi kanssa, Tanska on oiva valinta matkakohteeksi.

Koe maailman kodikkain pääkaupunki, varaa majoitus Wimdun kautta

Tanskan pääkaupunkia on tituleerattu maailman kodikkaimmaksi pääkaupungiksi. Eikä suotta, sillä rantaviivaa koristaa kauniit värikkäät kivitalot ja maassa on aistittavissa rento ja ystävällinen ilmapiiri.Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina on maan suosituin hotellikohde. Kööpenhaminassa ei kuitenkaan ole yhtä hyvää hotellitarjontaa kuin monissa muissa Euroopan matkailukohteissa ja siksi hotellin löytäminen voi olla hankalaa. Lisäksi hotellien hinnat Kööpenhaminassa ovat lähes kaksinkertaiset Suomeen verrattuna. Majoitusta suunniteltaessa kannattaa tutustua Wimdun valikoimaan, sillä Wimdussa on paljon edullisia majoitusvaihtoehtoja vuokrattavaksi. Kun varaat majoituksen Wimdun kautta, oli se sitten kokonainen koti tai vaikka yksittäinen huone tanskalaisesta asunnosta, pääset todella kokemaan läheltä miksi Kööpenhaminaa kutsutaan maailman kodikkaimmaksi kaupungiksi.

Asunnot ja vuokra-asunnot Tanskassa

Tanskasta löytyy tekemistä jokaisen matkailijan mieleen. Kööpenhamina tarjoaa hyvät puitteet shoppailuun ja juhlimiseen ja kaupungista löytyy myös runsaasti tasokkaita ravintoloita. Kööpenhaminassa löytyy monenmoisia nähtävyyksiä linnasta museoihin. Toisaalta Tanskassa kannattaa ehdottomasti kierrellä myös kaunista saaristoa, jossa pääsee liikkumaan helposti siltojen, tunneleiden ja lauttojen avulla. Etsitpä sitten elämyksiä kaupungista tai saaristosta, kannattaa yöpymiseen vuokrata oma asunto Wimdun kautta. Idyllisessä vuokra-asunnossa saa Tanskan kotoisuuden kokea hotellia lähempää. Wimdusta löydät edullisesti asunnon, jonka koko ja sijainti sopii juuri sinun lomasuunnitelmiisi. Laadukkaiden kuvien ja kuvausten perusteella vastassa on juuri sellainen vuokra-asunto, johon palvelussamme ihastuitkin.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Carina
Carina
8 Todella hyvä
syyskuu 2016
Lovely Apartment with Balcony

Siisti, persoonallinen asunto pari kilometriä Kööpenhaminan keskustasta. Vuokrapyörillä matka taittui näppärästi. Vuokraemäntä asui saman asunnon ylemmissä kerroksissa. Ystävällinen ja sujuva palvelu. Sängyn patja olisi voinut olla parempi.

Erik
Erik
8 Todella hyvä
heinäkuu 2014
Ideal location on the canal

Vuokraamani asunto oli sellainen kuin esittelyssä kerrottiin. Paikka oli siisti ja puhdas. Hyvällä paikalla, helppo liikkua. Käveymatkan päässä kaikki nähtävyydet. Alue mukavampi kuin aivan ydinkeskusta. Ympärillä enemmän paikallista me...

Jari
Jari
8 Todella hyvä
kesäkuu 2014
Apartment for 6 in Nyhavn, the very heart of Cph

Viihtyisä, siisti ja toimiva asunto keskellä Kööpenhaminaa. Lähimmältä metroasemalta muutaman minuutin kävelymatkan päässä, todella helppo mennä ja tulla. Esimerkiksi lapsiperheelle erinomainen, ihan pienimpien kanssa voi keittiön ja mui...

Helena
Helena
8 Todella hyvä
kesäkuu 2014
Large room frensh balconies

Olin tyytyväinen. Huone siisti ja puhdas, sänky hyvä, sijainti hyvä. Emäntä ystävällinen. Voin tulla uudestaan. Aimoa arvostelu; olisi ollut hyödyllistä saada tarkka ote kartasta, kuinka saapua Metrolta asunnolle.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme