Majoitus kohteessa Pariisi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Pariisi

Majoitus ja asunnot kohteessa Pariisi: Apartments

Pariisi on maailman suosituin lomakohde – eikä syyttä: Ranskan pääkaupunki on yhtä vilkas ja kulturelli kuin New York ja arkitehtonisesti yhtä kiinnostava kuin Lontoo. Pariisin urbaanit vesistöt ovat yhtä pittoreskejä kuin Venetsian, ja kaupunki on historiallisesti yhtä rikas kuin Firenze tai Rooma. Mitä muuta voisi ihminen pyytää? Ja sitten oli vielä tämä romanttisuus.... Tavallaan, se on tietenkin täyttä puppua: ihminen voi rakastua missä tahansa, eikä tarvitse takakulissikseen Sacre Coeuriä tai Eiffel-tornia saadakseen aikaan romanssin. Toisaalta jokainen, joka on joskus kävellyt Pariisin läpi keväisessä sateessa saman sateenvarjon alla sen tärkeän ihmisen kanssa tietää, että Pariisissa tosiaan on sitä tiettyä jotakin – tietynlainen je ne sais quoi. Älä pilkkaa, vaan kokeile, ja katsotaan sitten, oletko vielä yhtä ivallinen.

Perustiedot

Pariisi on ollut olemassa jo vuosisatoja, mutta mielletään 1800-luvun kaupungiksi. Nyky-Pariisi on hyvin pitkälti Keisari Napoleon III:n rakennuttama, joka toteutti tunnetun enonsa suunnitelmat, joille tälle ei jäänyt aikaa. Napoleon III:n suunnitelmana oli pystyttää näyttävä kaupunki, jonka oli määrä tehdä lähtemätön vaikutus muualta Ranskasta ja ulkomailta tuleviin vieraisiin, aikana, jolloin Ranska oli vielä yksi maailman vaikutusvaltaisimmista maista, jonka pääkaupunki ole trendejen luoja niin kulttuurin, muodin kuin taiteen saralla. Belle Epoquen aikainen Pariisi oli kutakuinkin maailman keskus, kirkkaiden valojen ja hienostuneiden bulevardejen kaupunki. Pariisissa on kuitenkin aina ollut myös Roomalsuuden inspiroimaa klassisismia vastustava urhea joukko, joka on onnistunut säylyttämään vanhemman ja pehmeämmän Pariisin hurmaa - tunnetuin esimerkki tästä on kukkulalla koreileva Montmartren kylä, jossa tuntuu, kuin aika olisi pysähtynyt. Paris intramuros, kuten paikalliset sitä nimittämät – Pariisi “muurin sisäpuolella”, muodostuu 20stä arrondissementista, joilla on kaikilla oma viehätyksensä. Vierailialle voi olla jopa suotavaa asua joissain keskustaa ympäröivistä arrondissemantissa: tämä antaa mahdollisuuden saada harvinaista tuntua kaupungin elämään, ja voit löytää baareja ja ravintoloit, joihin muut turistit eivät ole vielä löytäneet. Jos olet vuokrannut asunnon Pariisin keskeisimpien alueiden (1-8) ulkopuolelta, sinun kannattaa kävellä keskustaan jalan muun liikennevälineen sijan sijaan ainakin kerran (sen ei pitäisi kestää tuntia pidempää): Pariisiin tutustuu parhaiten kävellen, ja tulet näkemään asioita, joita et ikinä huomaisi bussin tai taksin kyydistä .

Nippelitietoa

 • Yli 20% ranskalaisista asuvat Pariisissa.
 • Legendaaristen taiteilijoiden Jim Morrisionin ja Oscar Wilden haudat sijaitsevat Pariisin’ Pere Lachaise hautuumaalla.
 • Mikä on Pariisin suosituin nähtävyys? Ihmeellistä kyllä, se ei ole Eiffel-torni tai Louve – se on Disneyland Paris!
 • Eiffel-torniin lisätään uusi kerros maalia kerran seitsemässä vuodessa.
 • Paris ei ole kaupungin alkuperäinen nimi. Se on Lutetia Parisiorum

Tekemistä

On asioita, jotka kuuluvat jokaisen Pariisiin matkaavan suunnitelmaan: kävely Champs Elyseetäpitkin, Eiffel-torni, treffit Mona Lisankanssa, eikä minun varmasti tarvitse niitä kaikkia listata. Tässä tulee kuitenkin viisi asiaa, jotka olevat vähemmän itsestäänselviä, mutta kuitenkin välttämättömiä “aidon” Pariisin kokemiseksi. 1. Kävely Seineä pitkin. Paras tapa nähdä Pariisi on Seine-joen rantaa pitkin, kalastajien, nuorten rakastettujen ja kodittomien ohi kävellen (Kyllä, tulet näkemään ne kaikki.). Lähde matkaan Ile St Louis-saarelta ja jatka Notre Damen ohi Musee d’Orsaylle. Tämä voi hyvinkin olla matkasi parhaat 90 minuuttia. 2. Valmista kotitekoinen ateria. Jos olet vuokrannut loma-asunnon, jossa on keittiö, ota kaikki hyöty irti kaikista tarjolla olevista tuoreista aineksista. Mene paikallisille markkinoille, ja valitse vain parhaimmat ainekset, unohtamatta tietenkään hyvää viiniä ja juustoja – lisäksi tuoretta leipää: kysy majoittajaltasi missä paras leipomo sijaitsee, tai päättele se itse sen perusteella, missä on iltasaikaan pisimmät jonot. Älä ole liian kunnianhimoinen kun valitset reseptin – tyydy johonkin yksinkertaisiin, esimerkiksi salaatti, ja nauti. 3. Syö kunnollinen ravintolaillallinen. Tämän pitäisi sisältyä jokaisen vieraan budjettiin. Sen sijaan, että illastaisit joka ilta keskivertoravintolassa, sinun kannattaa valita yhtenä iltana korkealuokkainen ranskalainen ravintola, ja syödä mielummin loput ajasta pikaruokaa. Valitsemasi ravintolan ei tarvitse olla Michelin-tähdillä koristettu, valitse alueesi paras: sellainen, johon pariisin-naapurisi menisivät hääpäivänään. Kysy majoittajaltasi, hän osaa aivan varmasti vastata. 4. Mene piknikille. Pakollista kesäisin: mene paikalliseen traiteur:iisi (kotitekoisten valmisruokien myyjä), valitse jotain, mikä maistuu kylmänä (artisokat ja kuivatut tomaatit, quiche, leikkeleet), osta patonki ja pullo viiniä (valkoista tai roseéta, jos keksit tavan pitää sen kylmänä, muuten kevyt punainen) – ja voilà: juhlat ovat kasassa. Hyviä paikkoja piknikille ovat Places des Vosgesin penkit, Bois de Boulogne, varsinkin järven ympärillä ja Butte Chaumont-puisto 19. arrondissementissa. 5. Jäljittele elokuvahetkiä. Pariisissa on vuosien saatossa kuvattu lukuisia elokuvia, An American in Paris-elokuvasta Ameliehen unohtamatta tietenkään uudempaa Midnight in Paris-teosta. Katso niistä pari ennen lähtöäsi ja ota selvää, missä ne on kuvattu (esim. sivulta www.parismoviewalks.com) ja vieraile sitten paikoissa kokeaksesi unohtumattomia hetkiä – ja saadaksesi hienot lomakuvat!

Liikkuminen

Pariisin metrolla, tunnettu métro, on tiheä verkosto ja pysäkkejä jokaisen suuremman kadun kulmassa.Useimmille vierailijoille on järkevintä ostaa kymmenen matkan lippu “carnet” mielummin kuin päivän tai viikon lippu: Pariisin keskusta on sen verran pieni, ettet tule tarvitsemaan metroa paljoa päviäsaikaan. Lippua voi myös käyttää RER-junissa (nopeampi juna, joka pysähtyy harvemmin, tarkoitettu lähinnä lähiöissä asuville) ja busseissa.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Tomas
Tomas
8 Todella hyvä
tammikuu 2016
Elegantti messukeskus Huoneisto

Sijainti oli erittäin hyvä, metro lähellä, iso kauppa lähellä. Asunto oli aika lailla samanlainen mitä kuvat kertoivat. Isäntä/emäntä oli erittäin mukava ja puhui hyvää englantia. Asunnosta löytyi kaikki mitä tarvitsee, kokkaus, suihku y...

Anna
Anna
8 Todella hyvä
heinäkuu 2015
Söpö paikka Pariisissa

Kaikki oli hyvin. Kaikki pelasi niin kuin oli sovittu. Isäntä oli huolehtivainen ja ystävällinen.

Marja-Leena
Marja-Leena
8 Todella hyvä
toukokuu 2015
Yksityinen Huone ja kylpyhuone 3mn Paris

Eric on ystävällinen isäntä, joka auttaa sekä yrittää auttaa asioissa milloin vaan voi

Päivi
Päivi
10 Loistava
huhtikuu 2015
Pieni, kaunis asunto

Toimiva asunto loistavalla paikalla. Kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu ja jopa paremminkin. Suosittelen lämpimästi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme