Majoitus kohteessa Madrid

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Madrid

Majoitus ja asunnot kohteessa Madrid: Apartments

Madrid on Euroopan yksi suurimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista. Madrid-Barajasin lentokenttä sijaitsee vain 20 minuttin päässä kaupungin keskustasta. Kaupungista löytyy lukuisia hotelleja ja hostelleja. Wimdu tarjoaa hotelleille vaihtoehtoisia majoituksia niille, jotka etsivät jotakin uutta. Asuntoja, huviloita tai huoneita voi vuokrata lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi Wimdun kautta. Madridissa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja Wimdun avulla näette aitoa madridilaista elämää.

Hauskoja faktoja

FIFAn mukaan FC Real Madrid on maailman menestynein jalkapallojoukkue.Madridin Tapas-kulttuuri kehittyi 1200-luvulla, kun monien bussinkuljettajien piti napostella jotakin, etteivät tulisi liian humalaan.Madrid on Euroopan aurinkoisin pääkaupunki.Madridissa sijaitsee maailman vanhimpia yliopistoja.

Katse kohti Madridia

Madrid on suuri kaupunkikeskus, jossa sijaitsee lukuisia turistinähtävyyksiä. Kuten New York, myös Madrid tunnetaan kaupunkina, joka ei koskaan nuku. Madridin yöelämä on jokaisen turistin nähtävä itsessään.Madrid sijaitsee tasangolla, noin 646 metriä merenpinnan yläpuolella. Madrid on maailman korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki maailmassa. Sijainti on erittäin erikoinen ja kaupungin ilmasto myös erikoinen, kylmä ja kuuma. Madridilaiset naureskelevat itse ilmastostaan, että 9 kuukautta on todella kylmä talvi ja sitten 3 kuukautta kärsimystä kuumuudesta.

Aktiviteetit Madridissa

Mitä Madridissa voi tehdä? Meidän mielestämme teillä on suunnaton valinnanvara. Kaupungista löytyy todella paljon erilaisia nähtävyyksiä ja kiitokseksi suurin osa niistä sijaitsee ulkona. Madrin tunnetaan sen pienistä, lukuisista kaduista ja aukioista. Suosittelemme teitä varaamaan tähän aikaa ja tutustua omin silmin näihin hämmästyttäviin aukioihin. Näillä aukioilla on pitkä historia. Niitä on käytetty aikoinaan härkätaisteluihin, festivaaleihin ja teloituksiin. Me suosittelemme teille vierailla Plaza de Cibelesissa. Se lumoaa turistit kauniilla arkkitehtuurillaan. Madridissa sijaitsee myös paljon kauniita puistoja. Retiro-puisto on yksi maailman kauneimmista puistoista, joka on myös paikallisten suosima rentoutumispaikka. Puisto on myös erikoinen sen järven ja palatsin takia. Templo de Debod sijaitsee Parque del Oestan puistossa, joka todellakin on näkemisen arvoinen. Madridissa sijaitsee lukuisia mielenkiintoisia museoita. Suurin niistä on Reina Sofian museo, missä voitte ihailla espanjalaista taidetta. Tässä museossa sijaitsee Picasson taideteos Guernica. Prado-museo on myöskin vierailun arvoinen. Sinne on koottu suuri määrä eurooppalaista taidetta: 7600 maalausta ja 1000 veistosta. Sorolla-museo on pienempi, mutta myös vierailun arvoinen. Siellä voitte ihailla impressionistista taidetta ja 1900-luvun taidetta. Tämä museo oli aikoinaan taiteilijan Joseph Sorollan koti, joka myöhemmin muutettiin museoksi. Joseph Sorollan teokset ovat näytillä tässä museossa.

Erilainen Madrid

Madridilla on paljon erilaisia puolia. Se ei ole pelkästään tyypillinen espanjalainen kuuma kaupunki, vaan tarjoaa myös yllätyksellisiä puolia. Suosittelemme teitä aloittamaan kaupungin tutkimisen Casa de Granada-baarista. Se sijaitsee Calle del Doctor Cortezossa. Baari sijaitsee aivan rakennuksen viimeisellä kerroksella. Jos haluat vierailla tässä baarissa, sinun täytyy soittaa ovikelloa. Sisäänpääsy on mahdollista vain pienille ryhmille, enintään neljälle hengelle. Muita mielenkiintoisia Madridin puolia ovat esimerkiksi puisto Parque Juan Carlos. Veistokset tässä puistossa ovat hämmästyttäviä ja puisto soveltuu täydellisesti pyöräilemiseen. Se sijaitsee kaupungin pohjois-idässä, jonne pääsee helposti bussilla. Ne, jotka rakastavat juhlimista voivat suunnata ravintolaan Laidy Pepa. Sieltä saa herkullista pastaa ja se on auki koko yön.

Kulkeminen Madridissa

Kuten olemme jo maininneet, Madridin lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustasta. Keskustaan pääsee bussilla noin 20 minuutissa. Julkinen liikennejärjestelmä Madridissa on siisti, turvallinen ja nopea. Madridissa on 13 metrolinjaa ja 170 bussilinjaa. Madridista pääsee helposti myös Valenciaan tai Salamancaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme