Majoitus ja asunnot Lontoossa

Lontoo on eläväinen, monikultturinen metropoli täynnä ideoita ja energiaa, jota ihmiset ovat kautta aikojen matkustaneet ihmettelemään.

Big Ben ja Houses of Parliament

Koe Lontoo

Lontoo on paitsi Englannin ja Ison Britannian myös Länsi-Euroopan sekä koko Euroopan Unionin suurin kaupunki. Kaupungin lähes kymmenen miljoonaa asukasta ovat peräisin joka puolelta maailmaa ja Lontoo onkin oikea kulttuurien sulatusuuni. Lontoossa vieraileva voi siksi nauttia ruoasta, musiikista, muodista ja taiteesta maapallomme jokaisesta kolkasta.

Nähtävyyksien kaupunki Lontoo

Lontoossa voisi varmasti lomailla vuosia ennenkuin nähtävyydet loppuvat kesken. Ensikertalaisen on hyvä käyttää pari päivää kaupungin ikonisimpien maamerkkejen ihailemiseen, jotka antavat hyvän kuvan kaupungin uskomattoman tapahtumarikkaasta historiasta. Kuningasperheen pään residenssi Buckingham Palace on pakollinen kohta jokaisen vierailijan ohjelmassa. Myös Tower Bridge, Trafalgar Square, Tower of London, Big Ben, Houses of Parliament ja Westminster Abbey ovat tietenkin jokaisen turistibussin pysäkkejä. Uudempia arkkitehtoonisia ihmeitä ovat London Eye –maailmanpyörä ja kaupungin taloudellisen keskuksen ylpeys, ihmeellisen muotoinen The Gherkin –pilvenpiirtäjä. Lontoo on myös taiteen ystävien paratiisi, joiden on suunnattava ainakin Tate Moderniin, British Museumiin ja National Galleryyn, joihin on kaiken kukkuraksi vapaa pääsy.

Top 25 tarjousta kohteessa Lontoo: