Majoitus kohteessa Andalusia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Andalusia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Andalusia

Andalusia on kaikkein tunnetuin lomailukohde Espanjassa ja toiseksi suurin autonominen alue. Tämä alue on jaettu lääneihin: Almeria, Cadiz, Cordoba, Granada, Huelva, Jaen, Malaga ja Sevilla. Andalusian pääkaupunki on Sevilla. Andalusia sijaitsee aivan Euroopan Etelässä ja on samalla portti Afrikkaan Gibraltarin kautta. Andalusian täydellinen ilmasto tarjoaa turisteille kauniin lomailukohteen vuodesta toiseen. Andalusia on ollut monien artistien syntymäpaikka, kuten barokkimaalari Murillo, kuvanveistäjä Alonzo sekä modernit artistit Daniel Vázquez Díaz ja Pablo Picasso. Säveltäjä Manuel de Falla oli myös kotoisin Andalusiasta. Flamenco on aitoa andalusialaista musiikkia ja tanssia. Ensimmäisiä merkintöjä tanssista on peräisin 1700-luvulta. Härkätaistelut (corrida de toros) kuuluvat andalusialaiseen kulttuuriin. Andalusiassa järjestetään paljon festivaaleja, alueen pääkaupungissa, Sevillassa järjestetään tunnettu Feria de Abril. Tämä perinne on levinnyt myös muihin kaupunkeihin, kuten Madridiin ja Barcelonaan. Andalusialaiseen ruokakulttuurin perinne on kaukainen. Tyypillisesti andalusialaiset asukkaat syövät paistettua kaaa (pescaito frito), gazpacho-keittoa, tapasta ja meriruokaa. Jälkiruuaksi syödään Napolitan, joka on tyypillinen andalusialainen jälkiruoka tai mantelikakkua kinuskikastikkeen kera.

Majoitus Andalusiassa

Wimdu tarjoaa teille parhaimman tavan majoittua andalusialaisen auringon alla. Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon Andalusiassa, pääset helposti ja nopeasti alueen jokapäiväisen elämäntavan ytimeen ja kulttuuriin. Pääset tutustumaan nopeasti paikallisiin ihmisiin ja voit tuntea itsesi yhdeksi muiden joukossa, toisin kuin hotelliyöpyminen, joka antaa teille vain pienen näkymän aidosta, oikeasta elämästä.

Vuokra-asunnot Andalusiassa

Vuokraamalla Wimdun tarjoama asunto, voit olla varautunut turvalliseen ja nopeaan palveluun. Meillä on tarjolla satoja asuntoja ympäri Andalusiaa. Voit valita itsellenne sopivan majoitustyypin. Wimdu tarjoaa vuokra-asuntoja päivistä kuukausiin asti ja on mahtava, vaihtoehtoinen valinta hotelleille. Käy läpi Wimdun asuntotarjontaa ja valitse itsellesi sopiva asunto tai huone. Selaa asuntotarjontaamme, lue kuvaukset ja lisätiedot ja varaa mieleisesi jo tänään!

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Janita
Janita
8 Todella hyvä
elokuu 2017
Cozy Apartment Close To The Beach

Kivalla paikalla asunto :) Mukavan kokoinen, meitä oli 6 henkilöä ja mahduimme hyvin. Ilmastointi olisi ollut plussaa , mutta tuulettimetkin olivat hyvä apu kuumuuteen. Kiitos !

Eila Ellu
Eila Ellu
10 Loistava
huhtikuu 2017
Modern Apartment Benalmádena Hill Views

Asunto oli todella hyvä ja sijaitsi rauhallisella alueella. Olimme tyytyväisiä, että autolle oli paikka hallissa, ja että asunnossa oli melkein kaikki koneet ja laitteet, astioita oli riittävästi. Ainut mitä kaipasimme, oli mikrouuni :) ...

Ulla
Ulla
10 Loistava
tammikuu 2017
BEST LOCATION +WIFI- HISTORICAL CITY CENTRE

Arantxa oli todella ystävällinen ja auttavainen vuokraemäntä. Asunto oli juuri sellainen ,kuin kuvauksessa sanotaan. Pieni, kodikas ja siellä oli kaikki tarpeellinen, jopa tehokas sähköpatteri. Sijainti oli aivan loistava, lyhyen kävelym...

Armas
Armas
8 Todella hyvä
kesäkuu 2016
Bright Flat In The Very City Centre

Mainio sijainti kaupunkiin tutustumisen kannalta. Lyhyt kävelymatka lähes kaikkiin manitsemisen arvoisiin kohteisiin ja julkisen liikenteen välineisiin. Tässä mielessä voi hyvin suositella tätä asuntoa. Asunto itsessään on siisti mutta v...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme