Tietoa Wimdusta. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Tapaa tiimimme ja tutustu meihin paremmin.

Aboutus polaroids
 • "Jos sinulla on vapaita huoneita asunnossasi, voit vuokrata ne turisteille ja tienata rahaa."
  — The Telegraph, 28. joulukuuta 2011
 • "Wimdu ei ole pienen budjetin toimintaa: kesäkuussa yhtiö keräsi $90milj. keskeisiltä sijoittajiltaan."
  — The Economist, 6. elokuuta 2011
 • "Wimdu on Berliinissä perustettu, hotelleille vaihtoehtoinen majoitustapa, josta varmasti haluat kuulla lisää."
  — New York Post, 26. syyskuuta 2011
Vieraile lehdistösivullamme

Yritys

Maaliskuussa 2011 Berliinissä perustettu Wimdu on ryhmä korkeasti koulutettuja ja intoa puhkuvia ihmisiä, jonka päämääränä on muuntaa yksityisten kotimajoitusten kirjava joukko helppokäyttöiseen, standardisoituun muotoon. Wimdu yhdistää matkailijoita ja majoittajia eri puolilta maailmaa ja haluaa siten tuoda korkealuokkaisen matkailun yhä useampien ulottuville.

New Yorkin hulppeista kattohuoneistoista Mallorcan rentoihin loma-asuntoihin ja aina Pariisin pikkuriikkisiin citykoteihin saakka: Wimdun tarjoamat 350 000 majoitusvaihtoehtoa yli 150 maassa takaavat, että jokainen löytää mieltymyksiinsä ja budjettiinsa sopivan majoituksen seuraavalle matkalleen.

Mutta tässä ei ole vielä kaikki. Wimdu antaa sinulle mahdollisuuden vuokrata oma vapaa asuntosi, huoneistosi tai huoneesi Vuokraa asuntosi Ilmoittaminen on ilmaista ja antaa majoittajille mahdollisuuden tienata rahaa vapaalla tilallaan auttaen samalla muita matkaamaan maailmaa.

Tärkeää

Perustettu:
maaliskuu 2011
Päämaja:
Berliini, Saksa
 • 15 kieltä
 • > 150 maata
 • > 150 työntekijää
 • > 350 000 majoitusvaihtoehtoa
 • > 2,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää
 • Vitals Financing

Suositukset

Wimdu yhdistää majoittajat ja vieraat eri puolilta maailmaa

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah olivat ihastuttava pari. Oli mahtavaa tavata heidät. Me keskustelimme monta tuntia. Parin kanssa oli helppoa ja hauskaa puhua. He olivat mukavua, siistejä, kunnollisa ja hyvin kunnioittavia. Tosin sanoen kaikkea, jota vieraalta voi toivoa. Toivottaisimme heidät tervetulleeksi uudestaan milloin tahansa! Toivottavasti voitte hyvin! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Olemme toisella kuherruskuukaudella, matksutamme ympäri Eurooppaa hieman pienemmällä budjetilla. Löyimme majoituksen Wimdusta, sillä halusimme paikallisen ja hieman henilökohtaisemman kokemuksen, sekä tavata muita ihmisiä. Meillä on pelkästään positiivista palautetta. Ahman ja Bruce olivat mukavia ja vieraanvaraisia. Heillä oli ihastuttava koti (...) Sääli, että jäimme vain kolmeksi päiväksi!

Avatar 3
Anna

Kun toivotimme Nicolen ja Annnen tervetulleeksi taloomme, tuntui kuin pari vanhaa ystävää olisi tullut kylään. Meillä oli niin hauskaa. He ovat niin mukavia ihmisiä, hyvin rentoja, ystävällisä ja täynnä intoa. Suosittelemme heitä kaikille muille majoittajille. Toivomme äidille ja tyttärelle kaikkea hyvää elämään. Kiitos, että valitsitte meidät ja olette tervetulleita takaisin milloin tahansa! Terkkuja Annalta ja Jordylta Barcelonasta :)

Avatar 4
Nicole

Molemmat majoittajistamme saivat meidät tuntemaan olomme hyvin tervetulleeksi. Koska olin tyttereni kanssa vieraassa kaupungissa oli mahtavaa saada pitää Jordyn ja Annan taloa tukikohtana. Talolta oli helppoa päästä joka paikkaan Barcelonassa metrolla tai jalan. Ja se, että talo on niin lähellä Parc Guelliä, tekee siitä vielä paremman (...) Vierailussamme parasta oli kuitenkin Annan ja Jordyn osoittama vieraanvataisuus. Menkää niille kylään! Nicole