Tietoa Wimdusta. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Tapaa tiimimme ja tutustu meihin paremmin.

Aboutus polaroids
 • "Jos sinulla on vapaita huoneita asunnossasi, voit vuokrata ne turisteille ja tienata rahaa."
  — The Telegraph, 28. joulukuuta 2011
 • "Wimdu ei ole pienen budjetin toimintaa: kesäkuussa yhtiö keräsi $90milj. keskeisiltä sijoittajiltaan."
  — The Economist, 6. elokuuta 2011
 • "Wimdu on Berliinissä perustettu, hotelleille vaihtoehtoinen majoitustapa, josta varmasti haluat kuulla lisää."
  — New York Post, 26. syyskuuta 2011
Vieraile lehdistösivullamme

Yritys

Wimdu aloitti toimintansa pienenä kansainvälisenä tiiminä marraskuussa 2011 mutta kasvoi nopeasti tiiviiksi, 250-hengen maailmanlaajuiseksi ryhmäksi.

Wimdu kasvaa koko ajan ja on nyt johtava online-yritys, joka tarjoaa erilaisia yksityismajoituksia ympäri maailmaa. Wimdu tarjoaa mukavan ja aidon matkakokemuksen niille, jotka etsivät järkeviä vaihtoehtoisia majoitustapoja hotelleille.

Kattohuoneistoista New Yorkissa, lomataloihin Mallorcassa ja yksiöihin Pariisissa, Wimdu tarjoaa yli 300 000 asuntoa yli 100 eri maassa ja varmistaa täten sen, että jokainen löytää itselleen sopivan majoituksen.

Mutta tässä ei ole vielä kaikki. Wimdu antaa sinulle mahdollisuuden vuokrata oma vapaa asuntosi, huoneistosi tai huoneesi Vuokraa asuntosi Ilmoittaminen on ilmaista ja antaa majoittajille mahdollisuuden tienata rahaa vapaalla tilallaan auttaen samalla muita matkaamaan maailmaa.

Tärkeää

Perustettu:
maaliskuu 2011
Päämaja:
Berliini, Saksa
 • 15 kieltä
 • > 150 maata
 • > 250 työntekijää
 • > 300 000 majoitusvaihtoehtoa
 • > Miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää
 • rahoitus > $90,000,000
Photograph ceo

Tarina

Arne Bleckwenn ja Hinrich Dreiling, kaksi läheistä ystävää, jotka olivat perustaneet aikaisemmin jo kaksi menestyvää yritystä, perustivat Wimdun vuonna 2011. Ystävysten tyytymättömyys nimettömiin yöpymisiin kalliissa hotelleissa johti siihen, että he päättivät perustaa Wimdun, yrityksen, jossa yhdistyisivät tekninen tietotaito, intohimo matkailua kohtaan ja yöpyjien yksilöllisten tarpeiden huomioon ottaminen.

Vuoden 2014 lopulla Bleckwenn ja Dreiling päättivät luopua toimitusjohtajan tehtävistään Wimdussa ja liittyä yhtiön johtokuntaan. He aloittivat mahdollisten seuraajiensa etsinnän ja löysivätkin kaksi erittäin sopivaa kandidaattia, Arne Kahlken ja Soren Kressin, joille toimitusjohtajan tehtävät luovutettiin vuoden 2015 alussa. Uudet toimitusjohtajat tuovat yritykseen sellaista asiantuntijuutta, jota Wimdun eteenpäin kehittäminen vaatii. Kahlke ja Kress ovat ElitePartner-deittisivuston sekä myös Saksan menestyneimmän Parship-kontaktisivuston perustajat. Heidän johtamistaitojensa ansiosta Wimdu tulee jatkamaan menestyksellä yhtenä maailman johtavista palvelusivustoista, joka tarjoaa varteenotettavia vaihtoehtoja hotelliyöpymisille.

Berliinin päätoimistossa ja Lissabonin sivutoimistossa palvelee yhteensä yli 250 työntekijää, jotka edustavat montaa eri kansallisuutta. Tämän osaavan ja motivoituneen tiimin tehtävänä on paikallisten, yksityisten huoneistojen välittäminen yöpymiskohteiksi, jotka ovat globaalisti varattavissa. Tavoitteemme on tarjota helposti varattava, edullinen vaihtoehto hotelliyöpymisille sekä panostaa erityisesti erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Suositukset

Wimdu yhdistää majoittajat ja vieraat eri puolilta maailmaa

Avatar 1
Ahman

Jason & Sarah olivat ihastuttava pari. Oli mahtavaa tavata heidät. Me keskustelimme monta tuntia. Parin kanssa oli helppoa ja hauskaa puhua. He olivat mukavua, siistejä, kunnollisa ja hyvin kunnioittavia. Tosin sanoen kaikkea, jota vieraalta voi toivoa. Toivottaisimme heidät tervetulleeksi uudestaan milloin tahansa! Toivottavasti voitte hyvin! A & B

Avatar 2
Jason & Sarah

Olemme toisella kuherruskuukaudella, matksutamme ympäri Eurooppaa hieman pienemmällä budjetilla. Löyimme majoituksen Wimdusta, sillä halusimme paikallisen ja hieman henilökohtaisemman kokemuksen, sekä tavata muita ihmisiä. Meillä on pelkästään positiivista palautetta. Ahman ja Bruce olivat mukavia ja vieraanvaraisia. Heillä oli ihastuttava koti (...) Sääli, että jäimme vain kolmeksi päiväksi!

Avatar 3
Anna

Kun toivotimme Nicolen ja Annnen tervetulleeksi taloomme, tuntui kuin pari vanhaa ystävää olisi tullut kylään. Meillä oli niin hauskaa. He ovat niin mukavia ihmisiä, hyvin rentoja, ystävällisä ja täynnä intoa. Suosittelemme heitä kaikille muille majoittajille. Toivomme äidille ja tyttärelle kaikkea hyvää elämään. Kiitos, että valitsitte meidät ja olette tervetulleita takaisin milloin tahansa! Terkkuja Annalta ja Jordylta Barcelonasta :)

Avatar 4
Nicole

Molemmat majoittajistamme saivat meidät tuntemaan olomme hyvin tervetulleeksi. Koska olin tyttereni kanssa vieraassa kaupungissa oli mahtavaa saada pitää Jordyn ja Annan taloa tukikohtana. Talolta oli helppoa päästä joka paikkaan Barcelonassa metrolla tai jalan. Ja se, että talo on niin lähellä Parc Guelliä, tekee siitä vielä paremman (...) Vierailussamme parasta oli kuitenkin Annan ja Jordyn osoittama vieraanvataisuus. Menkää niille kylään! Nicole