Majoitus kohteessa Abona

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Abona

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Abona

Abona sijaitsee Espanjan Etelärannikolla, Tenerifen saarella. Alueella sijaitsee Espanjan korkein vuori, joka on 3 715 m korkea. Ilmasto on vaihteleva alueella, sillä Abonassa sijaitsee paljon vuoria. Lähellä rannikkoa ilmasto on subtrooppinen ja lämmin, hyvin aurinkoista ja jaksoittain sateista. Abona tunnetaan viiniviljelyalueistaan. Tunnettuja punaisia viinirypälelajeja ovat Bastardo, Malvasia rosada, Tintilla ja Vijariego. Vihreitä viinirypälelajeja ovat Bastardo, Forastera, Listan blanco ja Pedro Ximenez. Alueelle matkustaa vuosittain satoja tuhansia turisteja ympäri maailmaa. Alue on tunnettu karnevaaleistaan. Pääsiäisen vietto on yksi tärkeimmistä juhlista. Ruokakulttuuri on espanjalaisille hyvin tärkeätä. Tyypillinen juhlaruoka on marinoitu liha (porc tacos). Alueen rikas luonto tarjoaa monelle seikkailijalle ja luonnon ystävälle uusia kokemuksia nähdä omin silmin jotakin mielenkiintoista. Gallotia galloti on villi lisko, joka elää Teneriffan alueella. Monet taitelijat, veistäjät ja kirjailijat saivat inspiraatiota töillensä Teneriffan alueelta.

Majoittuminen Abonassa

Löydä itsellesi sopiva majoitus Wimdun sivuilla. Meillä on tarjolla laadukkaita ja edullisia majoituksia ympäri Abonaa. Voit majoittua paikallisten keskuuteen ja täten tutustua nopeasti ja helposti paikalliseen elämään ja kulttuuriin. Jos haluat kokea uuden kokemuksen ja olet täysin kyllästynyt hotelliyöpymiseen, niin Wimdu on juuri se mitä tarvitset. Voit alkaa matkasi suunnittelun jo tänään, kun tiedät, että majoitus on hoidettu.

Vuokra-asunnot Abonassa

Wimdulla on tarjolla tuhansia vuokra-asuntoja Teneriffassa. Voit löytää itsellesi täydellisen vuokra-asunnon selaamalla majoitusvaihtoehtojamme sivuilla. Meiltä löytyy varmasti oikeanlainen asunto juuri sinulle, sillä me tarjoamme teille erikokoisia ja- hintaisia asuntoja. Voit tutustua paremmin valikoimaamme selaamalla sivuillamme olevia asuntoja, lukea asuntokuvaukset ja lyhyen tietopalkin vuokranantajasta. Kaikki on sinun päätettävissä, keneltä vuokraat ja kuinka pitkäksi ajaksi vuokraat.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme