Parempi kuin hotelli
Äskettäin varattuja majoituksia Wimdulta

Juuri sinulle sopiva loma-asunto tai muu majoitus Wimdun kautta

Haaveiletko pienestä matkasta ja tutustumisesta uusiin kaupunkeihin? Tai haluaisitko palata johonkin tuttuun paikkaan, edes viikonlopuksi, mutta käyttämättä paljon rahaa? Mitä majoitukseen tulee, Wimdu auttaa sinua löytämään mukavan ja edullisen vaihtoehdon, laadusta tinkimättä. Voit vuokrata kauttamme kokonaisen loma-asunnon tai vaikkapa vain yhden huoneen, suoraan paikallisilta asukkailta. Wimdu tuo yhteen matkailijat ja ihmiset, joilla on mahdollisuus majoittaa matkailijoita tienaten samalla vähän rahaa. Mikä olisikaan sen mukavampaa, kuin majoittua kodikkaasti ilman suuria kustannuksia ja kenties samalla tutustua uusiin ihmisiin ja saada aitoja ja ainutlaatuisia matkavinkkejä? Tai kenties itse tienata hieman ylimääräistä rahaa toimimalla isäntänä matkailijoille ja tavata ihmisiä kaikkialta maailmasta?

Edullinen majoitus, laadusta tinkimättä

Wimduun liittyminen on aivan ilmaista. Voit tutustua laajaan tarjontaamme ympäri maailmaa ja valita itsellesi sopivan majoituksen minne ikinä oletkaan menossa; Lontooseenshoppailemaan, kokemaan Berliinin värikäs yöelämä tai nauttimaan Rooman kulttuuriaarteista tai maistelemaan tapaksia Barcelonaan...

Wimdun kautta voit valita persoonallisen majoituksen, kuluttamatta silti siihen suurta osaa matkabudjetistasi. Sinulla on mahdollisuus tutustua majoituksen tarjoajaan etukäteen viestipalvelumme avulla. Halutessasi voit myös kysellä häneltä matkavinkkejä ja sisäpiirintietoja kaupungin erikoisuuksista omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Persoonallinen ja kodikas loma-asunto

Wimdun tarjoamat loma-asunnot ovat mitä erilaisimpia ja vastaavat matkailijoiden mitä erilaisiin tarpeisiin. Voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon matkustitpa yksin, ystäviesi tai perheesi kanssa. Voit vuokrata kokonaisen loma-asunnon tai jakaa asunnon sen asukkaiden tai muiden matkailijoiden kanssa. Valittavanasi on erilaisia majoitusvaihtoehtoja niin kaupunkien eri alueilla kuin kaupunkien ulkopuolellakin: Wimdun loma-asuntojen valikoima ulottuu aina rauhalliselta Espanjan maaseudulta sijaitsevasta mökistä upealla näköalalla varustettuun kattohuoneistoon New Yorkissa. Wimdulla on myös useita majoitusvaihtoehtoja monissa pohjoimaiden kaupungeissa, kuten Tukholmassa, Göteborgissa ja Oslossa. Suoraan omistajalta vuokrattavien yksityisasuntojen ja huoneiden lisäksi voit löytää kauttamme halpoja hostelleja ja edullisia hotelleja.

Matkaileminen ja majoittaminen Wimdun avulla kaikkialla maailmassa

Liity yhteisömme jäseneksi ja toteuta matkaunelmasi. Wimdu antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa aivan uudella tavalla ja säästää majoituksesta – laadusta tinkimättä. Matkusta ympäri maailma, tapaa uusia ihmisiä ja majoitu tuntien olosi kotoisaksi. Tee viikonloppumatka tai ota pidemmäksi aikaa irti arjesta majoittuen mukavasti ja edullisesti Wimdun kautta. Mikäli haluat toimia matkailijoiden isäntänä, sinun tarvitsee vain luoda tarjous majoitusvaihtoehdostasi sivustollemme sekä vastaanottaa ja hyväksyä matkailijoiden tekemät varauspyynnöt. Myös isäntänä sinulla on mahdollisuus tutustua viestipalvelumme kautta mahdollisiin vieraisiisi etukäteen. Lisäksi voit vapaasti päättää kenet ja milloin haluat majoittaa.

Suosituimmat kaupungit
Suosituimmat loma-kohteet